Bejelentés


Site-ul Util Site-ul pentru tine


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
SEO,Optimizare Saituri,Optimizare Pentru Motoare de Cautare

Google Sandbox - Tot Important Pentru a avea succes

Optimizare pentru motoarele de cautare. Daca esti un webmaster probabil ai auzit deseori expresia asta. Chiar daca ai lucrat ani buni in domeniul crearii de siteuri, s-ar putea sa nu stii prea bine ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). Nu e nici o problema, avand in vedere ca nu e un lucru despre care multe persoane au invatat.

Ce este SEO?

SEO este optimizarea pentru motoarele de cautare. Ce inseamna asta? In esenta reprezinta construirea unui site prietenos fata de motoarele de cautare. Motoarele de cautare, dupa cum probabil stii, reprezinta o sursa principala de vizitatori pentru siteul tau. Cu cat un site este mai optimizat pentru motoarele de cautare, cu atat sansele ca vizitatorii folosind motoarele de cautare sa iti gaseasca siteul tau cresc. Practic, prin optimizarea siteului tau pentru motoarele de cautare tu iti maresti numarul de vizitatori. De aceea SEO este o parte esentiala in lucrul fiecarui creator de siteuri. Tehnici privind Optimizarea pentru motoarele de cautare. Acum ca stii ce inseamna SEO, probabil ca vrei sa stii cum sa o aplici pentru siteul tau ca sa poti culege si tu beneficiile aferente. Sunt cateva tehnici SEO de invatat si noi va vom prezenta cele mai importante 3 tehnici pe care poti sa le aplici imediat pe siteul tau.

Tehnica # 1 : Cuvinte si Expresii cheie Tehnica fundamentala a SEO este folosirea cuvintelor si expresiilor cheie. Cuvintele cheie sunt in esenta cuvinte pe care spiderul motoarelor de cautare ( de fapt un program care scaneaza siteurile si transmite informatiile gasite inapoi catre baza de informatii a motoarelor de cautare) este conceput sa le gaseasca. Daca aceste cuvinte sunt gasite, siteul va atrage mai degraba atentia spiderului si va fi indexat. Expressile cheie se comporta la fel ca si cuvintele cheie , numai ca sunt constituite din 2 sau mai multe cuvinte. De exemplu o expresie cheie des folosita este “siteuri bune”. Folosirea acestor cuvinte sau expresii cheie poate ajuta un site sa fie bine optimizat pentru motoarele de cautare.

Tehnica # 2 : Titluri corecte Daca te uiti in partea stanga sus a browserului tau web, vei observa un text care afiseaza pe ce pagina web te afli si, in anumite cazuri, ofera si o scurta descriere a siteului. Acest text e cunoscut sub numele de titlul unei pagini web. Titlul este unul din primele lucruri pe care un spider al motoarelor de cautare il va observa cand viziteaza un site. De acceea este important sa fii sigur ca siteul tau are un titlu semnificativ.Titlul nu trebuie sa includa cuvinte cheie in exces, si cuvintele cheie alese de tine trebuie corespunda cu continutul paginii. Spiderii au fost antrenati sa descopere siteurile care folosesc un numar de cuvinte cheie extrem de mare, si in consecinta le vor ignora. De aceea nu abuza de folosirea cuvintelor cheie. Daca ai un site care se refera la chitare electrice PRS, un titlu potrivit pentru SEO ar suna cam asa “Chitare electrice PRS.com ” sursa ta pentru chitare PRS.

Tehnica # 3 : Densitatea cuvintelor cheie Exista asa numitul abuz al folosirii cuvintelor cheie care poate sa fie mai rau decat lipsa totala a acestora in ceea ce priveste pozitionarea pe un motor de cautare. Densitatea cuvintelor este numarul de cuvinte cheie impartite la numarul total de cuvinte al unei pagini. De exemplu daca ai 500 de cuvinte in total si 10 cuvinte cheie, vei avea o densitate a cuvintelor cheie de 2%. O densitate potrivita a cuvintelor cheie este una intre 2% si 7%. Orice numar mai mare este considerat exces de cuvinte cheie; orice numar mai mic este considerat prea mic pentru a avea vreun impact semnificativ.

SubmitWolf v8.0

Este posibil să aveţi cel mai bun site de web în lume . Ofera cele mai bune produse sau servicii. Dar daca nimeni nu stie despre tine, când site-ul dvs. este în concurenţă cu peste un miliard de alte pagini web, ai nevoie de un avantaj meritat. SubmitWolf si SEO Toolkit vă pot oferi acest avantaj. SubmitWolf v8.0 este  uşor de utilizat,  care automatizeaza procesul de promovare a paginilor web de pe Internet. Acesta poate creşte  numărul de vizitatori ai site-ul tau. SubmitWolf v8.0 registrează automat site-ul dvs. pe toate principalele motoare de cautare, directoare si pagini de link-uri. Conţine o bază de date completă a motoarelor de căutare, şi poată să vă posteze automat sau manual site-ul dvs.

SubmitWolf v8.0

You may have the best web site in the world, offer the best products or services, but all of that means nothing if no one knows about you.

When your site is competing with over a billion other web pages, you need an unfair advantage. SubmitWolf and SEO Toolkit can give you that advantage.

SubmitWolf v8.0 is an easy to use, professional website promotional tool, which automates the process of promoting your web pages on the Internet. It can dramatically increase the number of visitors to your web site.

SubmitWolf v8.0 automatically registers your websites with all the main Search Engines, Directories and Link pages. Contains a full database of Search Engines that take automated and manual submissions.

 

SubmitWolf v8.0 screenshot

SubmitWolf v8.0 Overview
Buy SubmitWolf v8.0
Buy It
Download version 7.0 Now!
DownloadFeatures

 • SubmitWolf engines are upgraded daily
 • Covers all known Engines that take automated submissions
 • Quick links to all known Engines that only accept manual submissions
 • Built in submission guard prevents websites from being banned due to repeated submissions (spamming) to search engines.
 • Offers a wide range of website categories to select from enabling submission to specialty engines.
 • Lists the number of emails each engine sends after submission, engines with excessive emails can be omitted from the submission.
 • Integrates with PrioritySubmit.com premium listing services and pay for inclusion engines including, Yahoo Search submit, Entireweb, ScrubTheWeb, Slider, whatUseek, Mirago and many others.
 • SubmitWolf v8.0 features overview.Benefits

 • Register your pages with hundreds search engines and directories in minutes.
 • Increase your sites link popularity from directory links.
 • Post your links to over 500,000 link pages.
 • Submit as many of your URLs as you like at no additional cost. *
 • Run your own URL submission service with SubmitWolf Enterprise.
 • Available as a stand alone product, or integrated with Trellian SEO Toolkit.

* SubmitWolf usage is limited to 5 domains and licenced for personal use only. You can submit as many URLs as you like from 5 domains. SubmitWolf Enterprise has no domain limitations.

Download your FREE SubmitWolf trial Now!

Order your copy of SubmitWolf today!

FREE Toolbar!!

Download the Trellian Toolbar FREE
Download the FREE Trellian Toolbar

Trellian SEO Toolkit v3.0

SEO (Search Engine Optimization) Toolkit include tot ce ai nevoie pentru a optimiza şi de a promova paginile  de web, pentru a vă creşte traficul site-ul dvs. Şi căt mai vizibil pentru motoarele de căutare.( Google,Yahoo ect.)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!