Bejelentés


Site-ul Util Site-ul pentru tine


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
awardmails.biz

Program Partnere,Affiliere,PTC,Bani cu Net,Cistiga Bani cu Internet. banigratis,bani gratis.

Scrie pt banigratis.5mp.eu@gmail.com


MarketHealth.com Referral Program de afiliere pentru webmasteri Program

Program Partner Sportiv

Affiliaza te la William Hill aici !

De Ce ? Pentru ca .......

Programele de afiliere nu au fost niciodată mai populare ca în prezent. De ce ? Din diverse motive. Motivul cel mai probabil, este faptul că beneficiile marketingului afiliat au devenit to mai clare pentru tot mai multă lume în ziua de azi.

Click pe benner pentru affiliere !!

Ce este PTC?

PTC este prescurtarea de la "Paid To Click" care se traduce prin "platit pentru a da click". Siteurile Paid To Click vand reclama si astfel au bani sa-si plateasca membrii. Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea de castigat de pe urma unui astfel de site este sa va inregistrati si sa dati click pe linkurile care apar din meniu. Astfel, pentru fiecare click trebuie sa asteptati cateva secunde si contul vostru va fi creditat cu o suma de bani.Puteti castiga sume importante daca aduceti si prieteni care sa faca acest lucru. Tot ce iti trebuie ca sa incepi sas castigi bani pe internet este sa te inscrii pe 2 siteuri care iti vor livra banii castigati in cont sau prin cec. Acestea sunt alertpay.com si paypal.com. Poti sa iti faci cont gratis pe cele 2 site-uri, iar cand ai strans suma care o doresti prin clickuri poti sa adaugi in cont un numar de card pe care sa ti se transfere banii sau pot sa iti trimita cecul. Urmeaza sa te inscrii pe un site de tip PTC cum sunt cele prezentate pe acest site.

Spor la clickuri!

Affiliază te la ZANOX .

Register for free and tap into new sources of income as zanox advertiser!

 Compania care oferă 10$ daca Affiliez la GeoString !!!

 

468x60_2

zanox Affiliates find Affiliates

Ce este marketing-ul afiliat?

Marketing-ul afiliat este un canal online de advertising în care advertiserii (comercianţii online) care vând produse sau servicii, plătesc publisherii (afiliaţii, webmasteri) care promovează produsele sau serviciile unui advertiser, numai pe rezultate, precum cumpărarea unui produs/serviciu sau completarea unui formular de către un vizitator, mai degrabă decât simpla plată pentru obţinerea unei audienţe. Altfel spus marketing-ul afiliat reprezintă o practică de marketing bazată pe web prin care un comerciant (advertiser) răsplăteşte unul sau mai mulţi afiliaţi (publisheri) pentru fiecare vizitator sau client adus prin eforturile de marketing afiliat.

 

ENKAS SRL

  ENKAS SRL, infiinţată în 2006, este una dintre primele reţele de afilieri din România.

Inovaţiile constante sunt menite să crească performanţele dumneavoastră ţinând cont totodata de condiţiile de securitate a datelor.

Vom plătii afiliaţii noştrii (Publisherii) cu 25 Lei pt. fiecare Lead valid.

Un Lead este valid dacă Advertiserul care a completat formularul de înregistrare a fost acceptat in reteaua noastra Afilieri.com și își customizează și activează oferta.

De asemenea vom răsplăti eforturile Publisherilor noștrii cu 5 lei pentru fiecare nou Publisher activ adus în sistem.

Pentru fiecare client nou adus la Military Shop castigi 10% din valoarea comenzii fara TVA a acestuia. Ce este si mai corect este ca vei castiga in continuare bani si pentru comenzile ulterioare ale aceluiasi client si anume 2% din valoarea fara TVA. Astfel iti asiguri un venit sigur si in continua crestere! Pentru orice informatii suplimentare iti stam la dispozitie la email: afiliati@elitech.ro si la telefon: 021.250.77.10 - aici cere cu unul din consultantii pentru Sistemul de Afiliere Military Shop.

Elitech Mit Srl

 

                                         

Deveniţ un afiliat şi  faceţi bani uşor prin oferirea de produse si servicii pe site-ul dvs.! Prin asocierea noastră de conţinut cu site-ul dvs., să profite de notorietatea noastre pentru a converti utilizatorii dvs. şi de a creşte traficul pe site-ul dumneavoastră.

myPIXmania

De ce să mă alătur programului Plus500™ Afiliat?

- Comisioane mari Promovați cel mai profitabil domeniu de pe internet și câștigați comisioane mari!

- Promovați simplu Utilizând Google Adwords, Yahoo! Marketing, SEO și altele. Puteți adăuga ușor monitorizarea conversiei prin contul afiliat.

- O platformă în mai multe limbi Selectați între engleză/franceză/germană/arabă și altele.

- Planuri de comisioane extraordinare CPA, cotă venit și altele.

- Rapoarte de monitorizare ușor de citit Urmăriți activitatea traderilor dvs. și analizați eficacitatea campaniilor dvs. de marketing.

- Instrumente de marketing Un set complet de instrumente de marketing pentru maximizarea eforturilor dvs. de marketing. Introduceți un pixel, bannere, reclame text și altele.

 

Scrieti pe adresa de e-mail banigratis.5mp.eu@gmail.com

Protected by Copyscape Plagiarism Detector
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!