Bejelentés


Site-ul Util Site-ul pentru tine


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ashampoo® Magical Defrag 2

Ashampoo® Internet Accelerator 3

 Ashampoo® Home Designer

Ashampoo® HDD Control

Ashampoo® FireWall PRO

Ashampoo® DVD Theme Pack 1for Burning Studio 7 + 8 / Movie Shrink & Burn 3

Ashampoo® Cover Studio

Ashampoo® Burning Studio 10

Ashampoo® Anti-Malware

Ashampoo® 3D CAD Architecture


OGG Video Converter 5.1 

OGG Video Converter converteşte orice video formate la OGG (Theora + Vorbis) fişier. Fişierul OGG este recomandat de caietul de sarcini HTML5 pentru embedding video şi audio în documente HTML. În afară de fişier OGG, convertor converteşte fişiere pentru H.264 fişier care este una de formate video, fie HTML5. Major browsere web de sprijin, fie OGG sau H.264, de exemplu, Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, şi Opera. Cu alte cuvinte, programul este de asemenea o HTML5 video Convertor / encoder. OGG Video Converter sprijină mai mult mult de 100 de formate video si audio, şi converteşte fişiere populare formate de fişiere cum ar fi 3GP, AVI, FLV MP4, MPG, WMV şi aşa mai departe. Software-ul, de asemenea, converteşte video pentru audio cum ar fi MP3, AAC, Vorbis, WAV, WAV, etc

Buy Now

Descarca

WMV AVI Converter 4.0 

WMV AVI Converter converteşte WMV AVI şi AVI la WMV cu viteza mare si calitate excelenta. Acesta este un software profesional pentru a converti videoclipuri în rândul formatele video populare cum ar fi WMV, AVI, 3GP, ASF, DivX, FLV, H.264, MKV, MOV, MP4, MPG, OGM, VOB, şi Xvid. Cu o interfata simpla, WMV, AVI Converter converteşte WMV la spre AVI ca de uşor ca 1-2-3. WMV AVI Converter sprijină mai mult mult de 100 de formate video si audio. Software-ul, de asemenea, converteşte video pentru audio, De exemplu, WMV la MP3, AVI la M4A, etc Puteţi cu uşurinţă ar putea parametrii stabiliţi codare cu software-ul, cum ar fi video codec, rata de biţi video, frame rate video, video Dimensiunea, rata de codec audio, de biţi audio, rata de eşantionare audio, canale audio, şi audio volum.

BuyNow

Descarca

Auto Photo Organizer

Auto Photo Organizer organizează digital fotografii în mod automat. Software-ul ar putea crea an, luna, zi şi dosare de Poza data luate şi apoi copiaţi sau mutaţi fotografii la dosarul corespunzător în mod automat. În afară de imagine data luate, fotografie organizator de software ar putea organiza fotografii de data modificate, data creării, Şi data accesate. Software-ul este compatibil cu fotografii luate de către majore digital camere, De exemplu, Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus, Kodak, Panasonic, Fujifilm, Samsung, Casio, Leica, Sigma, şi aşa mai departe.

BUY NOW

DESCARCA

Total Audio MP3 Converter 

Total Audio MP3 Converter converteşte 150 formate audio şi video pentru 29 formate de fişiere. Ai putea converti un fişier în alt format, cu convertor, de exemplu, WAV la MP3, WMA la AAC, AVI la MP3, şi aşa mai departe. De asemenea, puteţi resample fişiere pentru a se potrivi nevoilor dvs., de exemplu, resample MP3, WAV resample, etc built-in CD Ripper ar putea rupe CD-ul în format MP3, WAV, FLAC, AAC, WMA, şi aşa mai departe pe. Total Audio MP3 Converter păstrează ID3 etichetă atunci când de conversie. Şi, puteţi adăuga personalizat ID3 tag la fişierul ţintă atunci când de conversie. Total Audio MP3 Converter vă permite set codifica Rata de codec, eşantionare, rată de biţi, şi canale de format ţintă. Convertor sprijină lot de conversie. Puteţi converti sau vrac resample de fişiere la o timp

Descarca

OGG WAV Converter

WAV OGG Converter 4.0 construi 819 a fost lansat! WAV OGG Converter converteşte între OGG la WAV şi WAV OGG la, Şi resamples OGG fişiere. Este o ALL-IN-ONE Convertor audio care acceptă mai mult de 90 fişiere audio şi video, şi păstrează tag ID3 atunci când de conversie. Software-ul este complet compatibil cu Vista şi Windows 7. Puteţi schimba parametrii de codare de fişiere ţintă ca frecvenţa de eşantionare, rată de biţi, canale, şi de calitate. Deci, este posibil pentru a converti o de mari dimensiuni într-un fişier mai mici unul. Şi, software-ul adaugă sau păstrează ID3 tag-ul atunci când de conversie. Software-ul acceptă să schimbare sunet volum precum şi. WAV OGG Converter sprijină lot conversie.

Buy Now

Descarca

Net Meter

Net Meter monitorizează traficul de reţea prin toate conexiunile de reţea de pe computer este instalat pe, şi în timp real afiseaza descărcarea grafic şi numeric şi încărcarea viteze. Software-ul acceptă pentru a afişa rate de transfer de multiple reţea conexiuni în acelaşi timp. Este, de asemenea, jurnalele de traficul în reţea şi oferă zilnic, săptămânal, lunar, şi trafic rezumatul rapoartelor. Şi începe zi de săptămâni şi luni sunt personalizabile. Programul vă permite să setup un notificare pentru a obţine o alertă atunci când depăşesc o anumită sumă de utilizare a lăţimii de bandă. Şi, de trafic cronometru vă permite să testaţi viteza de lăţime de bandă de conexiuni. Tu poate, de asemenea, Ratele de transfer record de conexiuni în text simplu sau Microsoft Excel format CSV.

Buy Now

Descarca

Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro va ajuta sa dezinstalati software-ul si elimina programe nedorite instalate pe computerul dvs. cu usurinta! Chiar daca aveti probleme cu dezinstalarea si nu le poate dezinstala de la "Windows Adaugare sau eliminare programe" applet panoul de control.

Revo Uninstaller este o mult mai rapid si mai puternic alternativa la "Windows Adaugare sau eliminare programe" ! Ea are caracteristici foarte puternic  spre uninstall si remove programe pe care nu puteti cu Windows Adaugare eliminare

    * Nu mai multe programe de încapatânat
    * Nu mai multe erori de instalare
    * Nu mai multe probleme de upgrade
    * Eliminare programe cu usurinta

Cu algoritmi sale avansate si rapid, Revo Uninstaller Pro analizeaza datele de o cerere înainte de dezinstalarea si scaneaza pentru resturilor dupa dezinstalarea unui program. Dupa ce ruleaza programul de dezinstalare regulat, aveti posibilitatea sa eliminati fisiere suplimentare si inutile, foldere si cheile de registry care sunt de obicei peste stânga pe computer. Revo Uninstaller Pro va ofera unele metode simple, usor de folosit, dar eficient si puternic pentru dezinstalarea software-ul ca programul de urmarire în timpul instalarii sale.

Revo Uninstaller Pro are o caracteristica foarte puternic, denumit fortata Dezinstalare. Fortata Uninstall este cea mai buna solutie atunci când aveti de a elimina programele de încapatânat, partial programele instalate, programe dezinstalat partial, si programe care nu sunt enumerate ca fiind instalat la toate!

Pentru a elimina un program complet, si fara a lasa o urma, puteti monitoriza toate modificarile de sistem efectuate în timpul instalarii sale, si de a folosi apoi ca informatiile sa-l dezinstalati doar cu un singur clic - simplu si usor!      Descarca Demo

                                    Buy Now   

Softver,Internet Studio,Softvere Gratis,Add saitul,hosting, gazduire virtuala SEO,Optimizare Saituri,Optimizare Pentru Motoare de Cautare

SEO

Optimizare pentru motoarele de cautare.

Daca esti un webmaster probabil ai auzit deseori expresia asta. Chiar daca ai lucrat ani buni in domeniul crearii de siteuri, s-ar putea sa nu stii prea bine ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). Nu e nici o problema, avand in vedere ca nu e un lucru despre care multe persoane au invatat. Ce este SEO?  CLICK AICI Citeste mai departe .

Ce este hostingul (găzduirea virtuală) ?

Pentru a deţine un site funcţional, aveţi nevoie de un spaţiu dedicat pe un server conectat în permanenţă la Internet. Puteţi amplasa în acel spaţiu site-ul dumneavoastră incluzând fişiere HTML, imagini, scripting PHP, bază de date SQL, forumuri de discuţie.

Vezi  ofertele de gazduire virtuala . Click aici.

Sonic Run: Internet Search Engine

RoboForm: Learn more...

Internet Studio

Internetul Studio Suite este compus din unele dintre cele mai bune softvere Trellian în stare de funcţionare. Fapt dovedit şi premiat . Acesta include o gamă de instrumente de  webdizain, eComerţ ,motoare de căutare şi Internet.

Internet Studio

Purchase

Internet Studio

The Internet Studio suite is comprised of some of Trellian`s best long running, proven and award winning software. It includes a range of tools for web authoring, ecommerce, search and Internet.

The Internet Studio Includes:

 • Code Pad
  Trellian Code Pad is a FREE drop-in replacement for Windows NotePad.
 • Site Mapper
  Site Mapper will analyze the contents of a web site, and create a detailed map with an indexed listing of all resources by page and category.
 • Site Spider
  Trellian Site Spider is a powerful, yet simple to use program which is loaded with sophisticated search, web crawling and site mapping functions.
 • Site Load
  Trellian Site Load is a state of the art web site and Mirror management application. It is the smart way to upload and maintain your web site.
 • Trellian FTP
  Trellian FTP is a file transfer client that allows you to transfer files between your PC and any FTP server on the Internet.
 • Trellian WebPage
  Trellian WebPage allows you to create your own web pages without having to learn complex scripting languages.
 • Web Safe
  Trellian Web Safe provides a welcome solution for the protection of your valuable and hard work!
 • Web Tidy
  WebTidy allows you to take a page from your website and the program will carefully analyze all of your code and begin correcting all errors, line-by-line.
 • Button Factory
  Trellian Button Factory allows you to take predefined button styles and tailor them to your own needs.
 • Image Mapper
  Trellian Image Mapper is the quickest way to create image mapped images for your website.
 • eComm Store
  eComm Store is an affordable eCommerce solution, designed to put your business online.
 • Spell Checker
  Trellian Spell Check is an extremely efficient spell checking utility that allows you to thoroughly check documents from the outside - in.
 • Trellian Traceroute
  Trellian Traceroute allows you to see how many servers your website is passing through before it gets to your computer, informing you if there are any problem/slow servers and even gives a ping time for each server in the path.
 • Meta Editor
  The Trellian Meta Editor will help you create the appropriate Meta Tags, and can be used to insert the HTML code into your web page.
 • ROI Calculators
  Trellian Toolbar comes with three useful ROI calculators. CPC (Cost Per Click) Calculator, CPM (Cost Per Thousand) Calculator and the ROI (Return on Investment) Calculator.
 • Trellian Toolbar
  Trellian Toolbar is the most feature packed toolbar available online. While offering an endless array of functionality, tools and services, Trellian Toolbars unique intuitive tab menu and search functions are a pleasure to use.
FREE Toolbar!!

Download the Trellian Toolbar FREE
Download the FREE Trellian Toolbar

Cuvinte Cheie

Descoperă cele mai bune cuvinte cheie pentru pe site-ul dvs.

KeywordDiscovery.com Keyword Research Tool

Cuvinte cheie inteligente pt site -ul tău


Tollbar(bară de instumente)

Toolbarbrowser.com Toolbar

Descarca softvere de aici !

Gratis.

Firefox Accelerator

 

firefox accelerator


Blu Ray Recover

 

Nu poate calculatorul sa citeasca CD/DVD atunci descarca BLU RAY


DiviX Plus v8.11

DiviX Installer Pentru filme


Vista Drive Icon

Schimba icoanele XP cu Vista .


uTorrent v2.22B

 

Daca vrei sa descarci Torente mai repede


Google Chrome 6.0.472 B

 

Google Crhome Pt tine


X`nBeep - Digital Alarm Clock 1.1

 

Ceas digital pt. XP


Popup Calendar Lite v1.0

 

Calendar


SlimPDF Reader

 

PDF cititor


 

KeywordDiscovery.com Keyword Research Tool

Submit Your Site To The Web`s Top 50 Search Engines for Free!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!