Bejelentés


Site-ul Util Site-ul pentru tine


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Bank,Cont,Cont virtual,inprumut de ban.

 

FairFX carduri  reprezintă un pas revoluţionar. Ideal pentru calatori  în străinătate pentru afaceri  sau a plati/primi bani in cadrul internetului .Fairfx Prepaid MasterCard
Get a Fairfx travel currency card

fairfx-prepaid-card

Aplica .......Aici......

 

Cont virtual

Ce este un cont virtual ?

Serviciile de tipul cont virtual oferite de societati precum PayPal.com,Moneybookers.com si Mondopay.com-cele mai cunoscute si care detin si o platforma in limba romana, functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont virtual totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont virtual il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi transferati din contul bancar si mutati in cel electronic prin serviciile puse la dispozitia posesorilor de card denumite internet banking- acces la cont prin internet online sau prin modalitatea traditionala de a depune in cont bani direct de la casieria bancii respective. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul virtual reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Cum pot crea un cont virtual?

Deci, poti sa-ti creezi un cont virtual gratuit, pentru a trimite bani prietenilor,familiei sau magazinelor online de unde iti faci cumparaturile. Poti transfera bani din contul tau bancar intr-un cont virtual fara a plati taxe. Deobicei exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate.Clientii din afara Statelor Unite vor plati o taxa nominala la inceput. Va trebui sa alegi un tip nou de cont daca ai afaceri importante de realizat. Am selectat unele dintre cele mai ieftine,comode si sigure metode de trimitere si primire a banilor oriunde pe mapamond prin email,principalul criteriu fiind platforma in limba romana,pentru a intelege in detaliu termanii si conditiile tranzactiilor. Aceste tip de serviciu este ideal pentru micile afaceri, pentru comerciantii online si pentru alte activitati curente deservite de mecanismul traditional de plata.In acest tip de serviciu,cel mai important element este adresa de e-mail, unde va recomandam respectarea unor sfaturi. Folosirea unui cont virtul este in prezent cea mai sigura modalitatea de plata online,cu conditia ca respectivul cont sa fie creat intr-un website sigur,de exemplu aici. Ce trebuie sa stiti atunci cand efectuati plata online printr-un cont virtual ? Pentru platile pe internet in sistem online unul dintre factorii importanti este adresa de email care reprezinta identitatea platitorului si care este cheia administrarii in siguranta a banilor dumneavoastra.Pentru a detine in siguranta acesul la adresa ta de mail si pentru a avea controlulul asupra platilor online este necesar sa studiati si sa aplicati o tehnica proprie in cea ce priveste siguranta adresei tale de email,si anume :

1.Crearea unei adrese de email noi cu destinatie exclusiva pentru conturi virtuale de plata.

2.Alegerea unei parole greu intuitiva si care sa nu aiba legatura cu datele dumneavoastra sau cu dumneavoastra in sine.

3.Atentie la introducerea adresei de mail alternative-daca va este solicitata –in acest caz adaugati o adresa de mail cat mai putin utilizata sau utilizata in medii sigure. 4.Modificarea parolei periodic printr-un sistem de dumneavoastra creat si pe care il puteti intui. (Ex :parola initiala :parola01sigura2008,aceasta se poate modifica trimestrial-de 4 ori pe an si anume :trimestrul 04-octombrie-decembrie 2009 parola ar putea fi :parola04sigura2009.Parola trebuie sa fie intuitiva doar pentru regula creata de dumneavoastra,existand riscul sa o uitati). Cu o solutie viabila de plati internationale, se accepta clienti din intreaga lume! Emiterea banilor electronici si crearea de conturi virtuale este o activitate reglementata si de Financial Services and Markets Act 2000 si de directivele UE privind banii electronici. Daca esti multumit de avantaje, te-ai documentat suficient asupra modului de lucru si a securitatii pentru plata online, foloseste unul dintre butoanele ‘’Vreau cont ‘’pentru a te inregistra. Felicitari ! De acum poti plati online cu maxima siguranta nu mai poti deveni o victima... Aplica pentru un cont!


Fa-ti un cont

Moneybookers permite oricărui sector de activitate sau consumator care deţine o adresă de e-mail să efectueze şi să primească plăţi on-line sigure şi eficiente – în timp real! Utilizaţi serviciile Moneybookers pentru a: * trimite bani de pe cardul dumneavoastră de credit/debit sau din contul dumneavoastră bancar, folosind adresa de e-mail * face cumpărături on-line * primi bani folosind adresa de e-mail Moneybookers oferă un produs ideal pentru afacerile mici, pentru comercianţii on-line, persoanele fizice şi pentru celelalte persoane deservite insuficient în prezent de mecanismele tradiţionale de plată. Ca o soluţie de plată cu adevărat globală, urăm bun venit clienţilor din lumea întreagă.


PLĂŢI ONLINE UŞOARE CU MONEYBOOKERS

Moneybookers urmăreşte să vă ofere cel mai convenabil serviciu de plăţi globale de pe internet. Mai jos sunt câteva caracteristici ce fac serviciul nostru uşor de folosit:

* Odată înregistrat la Moneybookers, tot ce aveţi nevoie pentru a face plăţi este o adresă de email şi o parolă.

* Puteţi trimite bani în toată lumea către oricine are o adresă de email – chiar şi dacă destinatarul nu are un cont Moneybookers.

.  

* Înregistraţi-vă toare cardurile de credit/debit şi toate detaliile contului bancar la Moneybookers şi le veţi putea folosi pentru plăţi la peste 20 000 de magazine online. Aceasta înseamnă că nu trebuie să le furnizaţi de fiecare dată când doriţi să cumpăraţi bunuri sau servicii online.

* Moneybookers vă oferă sercivii locale prin cele 12 limbi şi prin plăţile locale din peste 30 de ţări.

* Toate tranzacţiile dvs. pot fi găsite la secţiunea istoric a contului dvs. ce poate fi accesată oricând. Aceste date pot fi exportate într-un fişier Excel dacă doriţi să aveţi o copie digitală a tranzacţiilor dvs. Moneybookers.

* Moneybookers vă pune la dispoziţie servicii adiţionale cum ar fi trimitere de SMS sau faxuri. * Centru de Asistenţă reduce emailurile ce nu sunt necesare şi permite departamentului nostru de Relaţii cu Clienţii să răspundă solicitărilor dvs. cu mult mai multă eficienţă.

 


 

MONEYBOOKERS OFERĂ UN PROGRAM DE REFERINŢE

Primul cont din lume care vă plăteşte pentru efectuarea plăţilor. Trebuie să fim Nebuni!

 

Pentru ce vă plătim?

Noi clienţi recomandaţi de dvs.

 


Fairfx Prepaid credit cards

Solicită chiar acum un împrumut!

Poţi solicita un împrumut rapid între 400 şi 3.000 de lei pe o perioadă de 42 sau de 56 de săptămâni. Nu ai nevoie de giranţi sau de garanţii materiale, iar banii vor fi viraţi în contul tău în 10 zile de la semnarea contractului.

Costul împrumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, ştii de la bun început care este costul total şi cum urmează să rambursezi împrumutul. Nu există comisioane ascunse, iar suma datorată nu poate creşte.

Vrei să primeşti banii în 48 de ore direct la tine acasă?  Atunci alege şi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum două zile, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plăti confortabil, de acasă.

Ce sumă de bani pot împrumuta?

La o primă colaborare poţi solicita sume cu valori între 400 şi 2.500 de lei. Clienţii existenţi pot obţine sume de până la 3.000 de lei, în funcţie de comportamentul de plată şi venituri.
Dacă vrei să vezi un exemplu de grafic de rambursare, te rugăm să utilizezi calculatorul de rate.

Logo 120x60
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!