Bejelentés


Site-ul Util Site-ul pentru tine


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Pentru Ea Pentru EL Pentru Copii Înbrăcăminte , parfumuri , accesori , pantof , şi multe alte produse de calitate Sc Delazero Srl

Sc Delazero Srl * Ara

 

 

.

 

 

Modalitati de plata si livrare

 Odata ce ai decis asupra produselor pe care doresti sa le achizitionezi de la saitul 24shop, poti stabili si modalitatea de plata optima pentru tine. Pentru aceasta, noi iti stam la dispozitie cu urmatoarele optiuni:

  • 1. Plata numerar, la livrare: aceasta modalitate de plata vizeaza cumparaturile in valoare de maxim 500 RON. Pentru cumparaturi in valoare de peste 500 RON, se accepta celelalte modalitati de plata (card / transfer bancar).
  • 2. Plata cu card bancar: acceptam carduri Visa, Mastercard, transferurile efectuandu-se in sistem de plata online.
  • 3. Plata prin transfer bancar: aceasta modalitate de plata se face pe baza facturii proforme trimise de noi in urma comenzii tale, pe e-mail sau fax.

Livrarea produselor: Costurile livrarii sunt specificate pe site in dreptul fiecarui produs, atat pentru livrarile in Bucuresti cat si in provincie pentru locatiile FAN Curier din tara.

Intra  aici să vezi toate Produse şi Promoţile .

Sc Delazero Srl
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!